Vodenje pevskega zbora - Vodeb, Teodor (Širjenje obzorij o poučevanju glasbe, 2025)
V tem poglavju so predstavljene osnovne spretnosti, ki so potrebne za vodenje pevskega zbora. Spoznamo naloge zborovodje in lastnosti, ki jih ta mora posedovati, da bi uspešno vodil pevski zbor. V poglavju so predstavljene tehnike za izboljšanje vokalne harmonije in dinamike zbora. Na kratko pa se navežemo tudi na postopek učenja nove pesmi in izbiro glasbenih vsebin.