International Exhibition by Artists – University Teachers, Maribor, Slovenia, October 4th-14th, 2024 (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2024)
Mednarodna razstava del likovnih – visokošolskih učiteljev Maribor, Slovenija, 4.-14. oktober 2024. V okviru mednarodne znanstvene in umetniške konference"Premislek o otroštvu III - Poučevanje za vključujočo, tehnološko kompetentno in trajnostno naravnano družbo (2024)" je ob razstavi izšel katalog razstave. V katalogu so reproducirana likovna dela umetnikov, ki so zaposleni na različnih visokošolskih zavodih v Sloveniji in tujini. Spremno besedilo z naslovom UMETNOST IN ZNANOST: VZPOREDNI TOK, OPLAJANJE, PREPLETANJE (K razstavi Igra pogledov, strategij in odločitev) je pripravila dr. Mojca Puncer.