Kemijska reakcijska tehnika I: Navodila za opravljanje laboratorijskih vaj - Pečar, Darja (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2025)
Navodila za opravljanje laboratorijskih vaj pri predmetu Kemijska reakcijska tehnika I so učni pripomoček za študente, da lahko pristopijo k opravljanju eksperimentalnega dela v laboratoriju.