Management skozi prizmo digitalnega in zelenega prehoda v družbo 5.0 (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2025)
Znanstvena monografija Management skozi prizmo digitalnega in zelenega prehoda v družbo 5.0. pokriva področja, ki se prvenstveno nanašajo na področje managementa v povezavi z različnimi elementi upravljanja zaposlenih ter širšimi vidiki družbe. Vsebina monografije zajema tako področje kadrovskega managementa in trajnostnega razvoja zaposlenih, etičnega odločanja v managementu kot tudi managementa v zdravstvu, izobraževanju in kritični infrastrukturi v povezavi z digitalnim in zelenim prehodom v družbo 5.0. Vsebina monografije je koraku s časom in sledi potrebam povezovanja znanstvenih vsebin z aplikativnimi učinki. Poglavja, ki so del znanstvene monografije in obsegajo ustrezno stopnjo interdisciplinarnosti, bodo odskočna deska za proučevanje in nadgradnjo znanj študentov, akademske javnosti in širše družbe.