1st International FibreNet Science for the Public Day: Book of Abstracts (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2019)
1. mednarodni FiberNet javni znanstveni dan: Knjiga povzetkov. Prva mednarodna konferenca v okviru FibreNet projekta, ki je financiran s strani evropske komisije. Konferenca združuje mednarodne predstavnike iz industrije in akademske sfere z namenom diskutiranja možnosti in prednosti bio-vlaknatih materialov. V treh sekcijah se bo predstavilo 15 mednarodnih študentov, ki bodo predstavili svoje znanstvene rezultate, vas vodili skozi verigo vrednosti vlaknatih materialov in vam nudili možnost diskutiranja o novostih in perspektivah bioosnovanih materialov.