Basic Microbiology: Instructions on Laboratory Exercises - Primec, Maša; Langerholc, Tomaž (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2017)
Osnovna mikrobiologija: navodila za laboratorijske vaje. Znanje študentov sloni na gradnji mostu med teoretično osnovo in praktičnimi vajami ter ponazarja prvi korak na poti do razumevanja poglavitne vloge mikroorganizmov v naravi in našem vsakdanjiku. Namen navodil za laboratorijske vaje pri predmetu Mikrobiologija v angleškem jeziku je omogočiti gradnjo tega mostu ter tako naše tuje študente, ki si v okviru programa Erasmus izberejo učni predmet Mikrobiologija, naučiti povezovanja teoretičnih osnov s praktičnimi prvinami.