Prva pomoč: Navodila za vaje za študente medicine (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2019)
Učno gradivo Prva pomoč: Navodila za vaje za študente medicine predstavlja vse osnovne vsebine nudenja prve pomoči, ki naj bi jih študent medicine poznal in jih znal uporabljati tudi v praksi. Publikacija je pripomoček za teoretično pripravo na izvedbo praktičnih vaj pri učenju postopkov prve pomoči in uporabi učinkovin in pripomočkov, ki se uporabljajo pri prvi pomoči. Glede na veljavne smernice Evropskega sveta za reanimacijo oz. njihovega slovenskega prevoda so v poglavjih obravnavani različni postopki nudenja prve pomoči: od temeljnih postopkov oživljanja odraslih in otrok, obvezovanja ran, imobilizacije, uporabe avtomatskega in polavtomatskega defibrilatorja do odstranitve tujka in sprostitve dihalne poti, vstavitve dihalne cevke in oskrbe poškodovancev. Besedilo protokola nudenja prve pomoči dopolnjujejo nazorne fotografije in skice postopkov, zato učno gradivo omogoča študentu pridobitev teoretičnega in praktičnega znanja za nudenje prve pomoči bolnikom in poškodovancem. 1. ponatis 1. izdaje: 24. 06. 2022 2. ponatis 1. izdaje: 24. 06. 2024