Anatomija človeškega telesa: Compendium topografske anatomije in navodila za vaje - Pejković, Božena (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2021)
Compendium topografske anatomije in navodila za vaje je priročni učbenik, ki omogoča študentom medicine da ob predavanjih, seminarjih, vajah in dodatnem študiju strokovne literature v kratkem času obnovijo svoje že pridobljeno znanje iz topografske anatomije človeškega telesa, študente seznanja s splošnimi pravili in najpogostejšimi postopki anatomske makrodisekcije. 1. ponatis prve izdaje: 9. 8. 2021 2. ponatis prve izdaje: 24. 6. 2024