Letopis Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo 2020/2021 (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2021)
Publikacija predstavlja opise posameznih predmetov (z izbranimi študentski-mi deli) za vse 4 študijske programe, ki se izvajajo na fakulteti in sicer gradbeništvo, gospodarsko inženirstvo, prometno inženirstvo in arhitekturo. Predstavljeno je tudi delo na področju publicistike, ekskurzije, projektno delo in alumni klub. Zbrana so tudi vsa diplomska in magistrska dela študijskega leta 2020/2021, predstavljene so tudi aktivnosti študentskega sveta.