6th FEB International Scientific Conference: Challenges in Economics and Business in the Post-COVID Times (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2022)
Ekonomski in poslovni izzivi po epidemiji COVID-19. Zbornik 6. mednarodne znanstvene konference organizirane na Ekonomsko-poslovni fakulteti, Univerze v Maribor, pod krovno temo »Challenges in Economics and Business in the Post Covid Times« združuje 52 prispevkov avtorjev iz 18-ih držav. Posamezni prispevki obravnavajo izbrana vprašanja vpliva epidemije COVID-19 na delovanje družbe in spremembo ekonomskega in poslovnega okolja ter delovanje družbe in organizacij v spremenjenih družbenih razmerah po epidemiji. Avtorji so v prispevkih predstavili različne vidike vpliva epidemije COVID-19 na delovanje in vedenje deležnikov družbe ter potrebne spremembe njihovega delovanja v družbenih razmerah po koncu epidemije. Prispevki predstavljajo tudi družbene izkušnje o soočanju s COVID-19 ter nudijo možne rešitve za makroekonomsko in poslovno delovanje družbe in organizacij v razmerah po epidemiji.