Gledal sem Disneya: Ob jubileju Guinnessovega rekorderja in začetnika animiranega filma v Mariboru Franca Kopiča (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2022)
Prav zares nenavadno je in prav zares se je vprašati, kako so se pojavila zgornja tri imena v istem kontekstu. Prvi je začel fenomene zbirati in po tem zaslovel, tretji pa je zaradi drugega prišel v Guinnessovo knjigo rekordov. Torej sta druga dva tudi fenomen, če sta pristala v knjigi prvega.