Criminal Justice and Security in Central and Eastern Europe: The United Nations Sustainable Development Goals – Rural and Urban Safety and Security Perspectives, Book of Abstracts (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2023)
Kazensko pravosodje in varnost v srednji in vzhodni Evropi: Cilji trajnostnega razvoja Združenih narodov – Perspektive varnosti in zaščite podeželja in mest, knjiga povzetkov. Glavni cilj 14. bienalne konference o kazenskem pravosodju in varnosti je deliti najnovejše poglede, koncepte in raziskovalna spoznanja iz kazenskopravosodnih študij o ruralni varnosti in kriminologiji med znanstveniki, raziskovalci in praktiki z vsega sveta. Na konferenci bodo izpostavljene nove ideje, teorije, metode in ugotovitve iz številnih raziskav in področij, ki se osredotočajo na ruralne in urbane probleme v povezavi s cilji trajnostnega razvoja Združenih narodov.