Anorganska kemija: Navodila za laboratorijske vaje - Gyergyek, Sašo (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2023)
Navodila za laboratorijske vaje pri predmetu Anorganska kemija za 1. letnik študijskega programa druge stopnje Kemija, ki se izvaja na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Mariboru.