FKKT Navdih Znanosti – Študij na FKKT (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2023)
Brošura predstavlja predstavitev študija na FKTT UM, predstavlja vizijo in poslanstvo fakultete, možnosti nadaljevanja študija in opravljanja poklica ter predstavitev predmetnikov na vseh stopnjah in smereh študija.