Izboljševanje podjetniške izkušnje s pomočjo podpornega okolja v Ljubljanski urbani regiji - Marič, Miha; Marinčič, Dejan (2025)
Monografija “Izboljševanje podjetniške izkušnje s pomočjo podpornega okolja v Ljubljanski urbani regiji” združuje pet poglavij, ki analitično obravnavajo ključne dimenzije lokalnega podjetniškega ekosistema: strateške pristope RRA LUR, kadrovske in mentorsko-izobraževalne programe, pravne mehanizme, tehnološko podporo MSP, zaznave digitalne transformacije agencije. Na podlagi empiričnih podatkov in poglobljenih intervjujev so oblikovani konkretni predlogi za nadgradnjo obstoječih sistemov podpore, s čimer se krepi inovativnost, prilagodljivost in trajnostni razvoj podjetniškega okolja v regiji.
Keywords: podporno okolje; podjetniški ekosistem; mentorstvo in izobraževanje; digitalna transformacija; pravna podpora; kadri