Bridging the Borders: English for students of Civil Engineering - Mulej, Sabina (2019)
Premostitev meja: strokovni angleški jezik za študente gradbeništva. Študentje gradbeništva se zavedajo, da je znanje angleškega jezika nepogrešljivo v sodobnem svetu. Pri študiju in pri delu si želijo komunicirati z ljudmi iz vsega sveta in uporabljati literaturo v angleškem jeziku. K temu jih spodbujajo tudi pričujoča gradiva, ki so namenjena 30 uram predavanj v enem semestru.
Keywords: gradbeništvo; tehnično besedišče; vaje; priemrjava besedila; slovnica