Conference Proceedings: 7th International Symposium on Applied Electromagnetics SAEM 18 - Marina Bajić; Seme, Sebastijan; Hadžiselimović, Miralem; Štumberger, Bojan (2019)
Konferenčni zbornik / 7. mednarodni simpozij o aplikativni elektromagnetiki SAEM 18. Mednarodni Simpozij o Aplikativni Elektromagnetiki je namenjen predstavitvi rezultatov raziskovalnega dela na različnih področjih aplikativne elektromagnetike. Simpozij je namenjen izmenjavi idej, predstavitvi dosežkov in rezultatov, zagotavljanju foruma za raziskovalce in akademike. Naše konference so znane po odprtem in prijaznem vzdušju, ki spodbuja zlasti mlade raziskovalce, da predstavijo svoje dosežke in ideje še v zgodnji fazi njihovega raziskovalnega dela. Simpozij nadaljuje tradicijo skupnih konferenc, ki so bile v preteklih letih organizirane v Makedoniji, Poljski, Sloveniji in Madžarski. Simpozij je odprt za udeležence iz vsega sveta. Letošnji simpozij je potekal med 17. in 20. junijem 2018 v Podčetrtku, Slovenija.  Vsem udeležencem se zahvaljujemo za sodelovanje na mednarodnem simpoziju o Aplikativni elektromagnetiki in jih želimo uspešno akademsko kariero.
Keywords: aplikativna elektromagnetika; električni stroji; elektromagnetno polje; elektromagnetne naprave; energetska učinkovitost